2014. április 16., szerda

Örömhír a quillingtechnika kedvelőinek!


Bár a quillingtechnika (keskeny papírcsíkokból készült alkotások) eddig is népszerű volt nálunk, jó minőségű szerszámot sajnos nem lehetett kapni hozzá, a külső forrásból beszerzett sodrórúdra viszonylag sok kritikát kaptunk. Mást azonban nem találtunk a hazai piacon.

Most azonban a Rayher kínálatában is megjelent a papírcsíkok és egyéb formázóeszközök mellett a sodrórúd, amelyet bátran ajánlunk azoknak, akik ki szeretnék próbálni ezt a látványos technikát.

Az eszköz üzletünkben és webáruházunkban is kapható!
http://rayher.hu/hun/index.php?page=termekek&id=71935000

Szeretettel ajánljuk a quillingtechnikáról szóló részletes cikkünket!
Olvass tovább, itt: Rayher.hu: Quilling - papírcsíktechnika

Ha pedig már tudod, miről szól ez a látványos technika, vásárolj hozzá kellékeket nálunk! Kattints az alábbi bannercsíkra!


2014. április 9., szerda

Áprilisi akciós termékeink

Minden hónapban egyes termékek kedvezményes áron kaphatók a Rayher Kreatív Centrumban. Ebben a hónapban a különféle csomagolású
2014. április 8-30 között 10% kedvezménnyel vásárolhatók meg a Rayher Kreatív Centrumban (Budapest, VIII. József krt. 36.), valamint webáruházunkban.
*A kép illusztráció. Az akciós vásárlás az akril, hungarocell és dekorált tojásokra nem vonatkozik.

Szeretettel várjuk vásárlóinkat!


      2014. április 7., hétfő

      Újdonság: Cseh kétlyukú gyöngyök

      Ezek a kiváló minőségű cseh préselt gyöngyök egyre népszerűbbek kiváló tulajdonságaiknak, káprázatos színválasztékuknak és változatos felületüknek köszönhetően. S hogy mitől különlegesebbek más kétlyukú gyöngyöknél? A japán gyártmányú kétlyukú gyöngyök laposak, szélei élesek, ezzel szemben a cseh kétlyukú gyöngyök testesebbek, megjelenésüket kifinomultság jellemzi. Lekerekített széleik sokkal kevésbe hajlamosak a forgácsolódásra, akár a fűzés, akár a viselés során. A lekerekített formájú fényes és sima felületű gyöngyök nem kopnak, nem irritálják a bőrt. Könnyű velük dolgozni, és igazi öröm viselni egy ilyen ékszert.

      Ha szívesen megismerkednél részletesebben ezekkel a gyöngyökkel, kövesd a cikk végén lévő linket, amely honlapunk Ötlettárába vezet és olvasd el cikkünket, melyet oktatóvideóval is kiegészítettünk. Miről fogsz olvasni?
      • Gyöngytípusok, megjelenésük: Bricks (kétlyukú tégla), Rulla (kétlyukú henger, Lentil (kétlyukú lencse), Superduo, Daggers (kétlyukú szirom)
      • Ötletek, fűzési útmutatók, oktatóvideó
      Kattints az alábbi képre és ismerkedj meg a cseh kétlyukú gyöngyökkel!

      2014. április 4., péntek

      Áprilisi kézműves tanfolyamok

      2014. áprilisi kézműves tanfolyamunkat szeretnénk olvasóink figyelmébe ajánlani. A tanfolyamok helye a Rayher Hobby Kreatív Centrum (Budapest, VIII. József krt. 36.). Szeretettel várunk minden régi és új tanfolyami résztvevőt ebben a hónapban is! Lássuk a tanfolyam részleteit!