2012. június 28., csütörtök

Hasznos tudnivalók mozaikozáshoz

Ebben a blogbejegyzésünkben a Making-mosaics honlapot böngészve, összegyűjtöttünk néhány linket azok számára, akik szeretik vagy most kezdik megismerni a mozaik technikát. Az imént említett honlap bővelkedik a szépen elkészített, mozaiktechnikával díszített mintadarabokban, angol nyelven a mozaikozás egyik legbővebb tudástárát tartalmazza, ugyanakkor az angolul nem tudók számára is elég képanyaggal szolgál ahhoz, hogy élvezettel tekinthesse át minden mozaik-rajongó.

Mozaikozással kapcsolatban korábban közzétett cikkeink:


Minden hónapban egyes termékek kedvezményes áron kaphatók a Rayher Kreatív Centrumban. Ebben a hónapban az
2012. június 1-30 között 10% kedvezménnyel vásárolhatók meg a Rayher Kreatív Centrumban (Budapest, IX. Boráros tér 7. Duna Ház), valamint webáruházunkban.

      2012. június 21., csütörtök

      A nyertes scrapbookosok

      Kis ünnepség keretében a napokban átadásra kerültek a nyeremények a Rayher Scrapbook Kihívás díjazottjai számára. Örömmel mutatjuk be blogolvasóinknak az ünnepélyes pillanatokban készült fényképeket.

      2012. június 16., szombat

      Video: Mozaiktechnikával készített lenyűgöző mandalák

      Mozaiktechnikával lakásdíszeket, falidíszeket is készíthetünk. Gondoltunk már erre? Az alábbi kisfilm olyan lenyűgöző részletességgel készített mandalákat mutat be, amelyet mindenképp szerettünk volna olvasóink figyelmébe ajánlani.

      2012. június 7., csütörtök

      Mozaikos ajtótábla-készítés gyerekekkel

      A mozaikozás nem is olyan ördöngősség, mint ahogy első látásra gondolnánk. Még a gyermekek számára is élvezetes tevékenység lehet, ha egyszerű feladattal kezdünk. Ehhez szeretnénk ötletet adni ebben a bejegyzésben.

      2012. június 5., kedd

      Új tanfolyam júniusban: Mozaikozzunk!

      Korábban meghirdetett 2012. júniusi kézműves tanfolyamaink kiegészültek még egy kézműves alkalommal, ezt szeretnénk olvasóink figyelmébe ajánlani. A tanfolyamok helye a Rayher Hobby Kreatív Centrum (Budapest, IX. Boráros tér 7. Duna Ház I. emelet). Szeretettel várunk minden régi és új tanfolyami résztvevőt ebben a hónapban is! Lássuk a tanfolyam részleteit!

      2012. június 2., szombat

      Laupheimben jártunk

      2012. május 19-20-án került megrendezésre a Rayher GmbH, workshopokkal egybekötött szakmai kiállítása Laupheimben. Ezeken a kiállításokon előre megtekinthetők a következő egy év bevezetésre kerülő újdonságai, sőt, sok közülük workshopok keretében azonnal kipróbálható. Blogbejegyzésünkben és a csatolt képgalériával szeretnénk ízelítőt nyújtani erről a nem mindennapi programról.