2011. december 13., kedd

Készítsünk dekoratív gyertyatartót!

papírmasé adventi kalendáriumpapírmasé adventi kalendárium
Varázsoljunk egy egyszerű fakocka gyertyatartóból dekoratív karácsonyváró szobadíszt! A csillag vagy szív alakú kivágások mögé ragasztott pauszpapíron keresztül sejtelmesen csillan majd át a pislákoló gyertya fénye, meghitt hangulatot varázsolva ezáltal otthonunkban. Ajándéknak is kiváló! Az alábbiakban lépésről-lépésre bemutatjuk, hogyan készíthetjük el ezt a mécsestartót.

2011. december 6., kedd

Angyalok papírból - egyszerűen

Angyaldíszeket készíthetünk a karácsonyfára papírból is. Az alábbi képeken bemutatott változatokat vattafejek és scrapbookpapír vagy csomagolópapír felhasználásával készítettük. Akár ajándékba adjuk vagy csomagokat díszítenek, akár a mi karácsonyfánkra kerülnek ezek az angyalok, egyaránt mosolyt csalnak majd az arcokra. Kisgyermekekkel is készíthetjük őket!

2011. december 3., szombat

Bájos angyalok hungarocellfigurából

Szeptemberi kereskedőtalálkozónk témája mi más is lehetett volna, mint a karácsony. Arra kértük partnereinket, hogy egy hungarocellbábut tetszés szerinti technikával díszítsenek fel angyalként. Ezúton is köszönjük partnereink aktivitását, csodás alkotások születtek! Nézzük meg ezeket! Láthatjuk, hogy egy kis leleményességgel milyen sokféle alapanyagot használhatunk az angyal ruhájának, szárnyának, hajzatának, glóriájának elkészítésekor! Bejegyzésünkkel reméljük ötletet adtunk a család új lakásdíszének elkészítéséhez! Jó munkát kívánunk!




Jó tudni
A fenti angyalok alapját a Rayher Kreatív Centrumban kapható 10 cm magas hungarocellfigura képezi. A borításához használhatunk papírt, textíliát, akrilfestéket, öntapadós mozaiklapot, filcanyagot, nemezt, kendert. A hajhoz felhasználhatunk papírt, angyalhajat, kenderkócot. A szárnyhoz tollból készült kész angyalszárnyakat, filcet, textilt, zseníliadrótot!

2011. december 1., csütörtök

Adventi nyitva tartásunk



Adventi nyitva tartás a Rayher Kreatív Centrum Boráros téri üzletében:
2011. december 1-23. között
minden nap 10:00-18:00 óráig várjuk Kedves Vásárlóinkat!

Kézműves ajándékot készít szeretteinek Karácsonyra? Saját kezű lakásdíszekkel díszíti otthonát az Ünnepekre?
Vásároljon be nálunk! Szeretettel várjuk!

A hónap ötlete: Angyali Karácsony

Ebben a hónapban Karácsonyra készül a világ nagy része, így mi is a Rayher Kreatív Centrumban és itt inspirációs blogunkon is. Szeretnénk néhány ötletet adni angyali díszek készítéséhez. Látogass el blogunkra minél többször, és meríts ihletet.
Reméljük, sok hasznos ötletre lelsz majd ebben a hónapban is!