2011. augusztus 24., szerda

Dobozok kicsinosítása

Múlt héten a kagylók, csigaházak felhasználásáról írtunk, most a dobozok kicsinosításáról ejtünk néhány szót. A nyáron összegyűlt tárgyi emlékek tárolására, vagy bármilyen értékünk nyárra emlékeztető küllemű dobozának készítésére adunk két ötletet alábbi cikkünkben. Olvasd el blogbejegyzésünket, hátha egyik ötletünk megtetszik és megvalósítod Te is!

2011. augusztus 22., hétfő

Friss infó: Szeptemberi kézműves tanfolyamok

A hónap témájához kapcsolódóan mindig kézműves tanfolyamokat is tartunk a Rayher Hobby Kreatív Centrumban (Budapest, IX. Boráros tér 7. Duna Ház I. emelet). 2011. szeptemberben Rayherben a scrapbookra és a papírdíszekre koncentrálunk! Cikkeinkkel e témakörben szeretnénk majd minél több inspirációt nyújtani. Lássuk a tanfolyamok részleteit!




Téma Időpont Tanfolyam díja

Baba érkezett
babacipő, babakocsi, képeslap készítése papírból


2011.09.10.
szombat 10:00
1.500,- Ft

Papírdíszek készítése
gyerekszobába
cápa, bagoly készítése
dobozhajtogató sablonnal
2011.09.15.
csütörtök 15:30
1.100,- Ft
Albumoldal
Album oldal készítés pecsételéssel,hődomborítással és papírvirágokkal
2011.09.24.
szombat 10:00
2.500,- Ft


Minden tanfolyam ára tartalmazza az alkotások elkészítéséhez szükséges alapanyagokat és az eszközök használatát, ill. ahol nem, ezt feltüntettük. Az elkészített munkák hazavihetők. A tanfolyamokra előzetes regisztráció szükséges, amit ide kattintva lehet megtenni. Rayher Kreatív Centrum: tanfolyamok


Szeretettel várjuk az érdeklődőket.

.

2011. augusztus 18., csütörtök

Gyűjtsünk kagylót és kézműveskedjünk velük!

Múlt héten ahhoz adtunk néhány ötletet, hogyan tároljuk, konzerváljuk a nyaralás alatt összegyűjtött kavicsokat. Most a kagylók, csigaházak jönnek. Ha Te is begyűjtöttél ezen a nyáron egy marékra valót, olvasd el blogbejegyzésünket, hátha egyik ötletünk megtetszik és megvalósítod Te is!

2011. augusztus 12., péntek

Kavicsok, tengerparti homok tárolása

Ebben a hónapban olyan ötleteket olvashatsz kreatív blogunkon, amelyek segítségével a nyaralás kézzel fogható emlékeit konzerválhatod látványos, finoman díszített tárolókban, dobozokban, albumokban, vagy épp egy kis dekoráció segítségével egy polcon kialakítva.

2011. augusztus 8., hétfő

"Esőfelhők gyülekeznek, hétvégére árzivatar várható.."

Az égre nézve a Rayher Kreatív Centrum árait hétvégére elmossa az eső, ezért érdemes lesz hozzánk behúzódni.
Az "árzivatar" ideje alatt minden termékre 20% egyes termékekre 90% kedvezmény!

Meghosszabbított nyitva tartás:
2011. augusztus 12. péntek 10-20 óráig,
2011. augusztus 13. szombat 10-15 óráig.

2011. augusztus 4., csütörtök

Miben tárold, hogyan konzerváld a nyár emlékeit?

Ebben a hónapban csupa olyan ötletet szeretnénk megosztani Veletek, ami a nyári nyaraláson összegyűjtött "természetes" emléktárgyak, kavicsok, kagylók és egyéb kincsek, valamint a scrapbook albumokba is helyezhető belépőjegyek, tárgyi "bizonyítékok" tárolásáról szól. Hiszen a hónap témája: Alkoss a nyári emlékekből! Az alábbi fényképek egy kivételével a Rayher kínálatában is kapható tárolódobozok és hasonló célra használható termékek kicsinosított, kreatívan feldobott változatairól készültek. Nézzétek őket végig, gondolkodjatok el rajta, lenne-e hely a lakásban egy-egy ilyen tárgynak! Ha igen, figyeljétek ebben a hónapban a Rayher blogját, mert ezek közül jó néhány elkészítését részletesen is bemutatjuk! Sőt, ehavi tanfolyamaink is pont erről szólnak! Láttátok már?


Az az egy bizonyos kép pedig, amit a bevezetőben említettünk, és ami nem Rayher terméket mutat be, de nem tudtuk megállni, hogy ne mutassuk meg, Martha Stewart honlapjáról származik, íme:

Martha Stewart.com - Vacation Memory Jars


Készítsd el az alábbi dolgokat kézműves tanfolyamainkon!



Ebben a hónapban
  • a papírmasé termékek: dobozok, füzetek, albumok, díszek, chipboard albumok; 
  • a háncs termékek: dobozok; 
  • az MDF és fa termékek: dobozok, tárolók, díszek  
2011. augusztus 1-31 között 10% kedvezménnyel vásárolhatók meg a Rayher Kreatív Centrumban (Budapest, IX. Boráros tér 7. Duna Ház), valamint webáruházunkban.

Augusztusi Rayher scrapbook kihívás

Amikor valaki elkezd scrapbook albumokat készíteni, nagyon sok esetben azért ragad ollót és ragasztót, hogy egy utazás emlékeit összerendezve, konzerválhassa az átélt élményeket. Helyet kaphatnak a belépők, a prospektusok profi képei, a buszjegyek, egy-egy szép szalvéta vagy blokk... ezek mind mind élményeink, érzelmeink mozaikdarabkái, hogy az előző havi kihívás technikájára utaljunk. Ebből áll aztán össze saját fotóink felragasztása és a képaláírásainkkal való kiegészítés után egy olyan komplex mű, ami felett bárki szívesen elidőzik, hogy átélhesse azokat újra és újra. Egyesek ezt tekintik a scrapbook esszenciájának, mivel az ilyen scrpabook alkotások maradéktalanul eleget tesznek az albumkészítés egyik céljának, a kreatív dokumentálás szerepének.

2011. augusztus 2., kedd

A hónap ötlete: Alkoss a nyári emlékekből!



2011. augusztusában tippeket adunk,arra, hogyan hasznosíthatjuk kreatív módon a nyári emlékeket, apróságokat, összegyűjtött holmikat. Legyen helyük az apróságoknak, fényképeknek, átélt élményeknek!